main-banner-w-desktop (2)main-banner-w-desktop (2)

Din 1927 MAI BINE ÎN FIECARE ZI

halfhalf

 

 

NUMAI CELE MAI BUNE CULTURI

Pentru a prepara o ceașcă de cafea cu adevărat remarcabilă, trebuie să începeți departe și să călătoriți în plantații pe terenuri care încă nu sunt lustruite. În fiecare zi examinăm boabele de cafea care sunt încă verzi și prăjim, amestecăm și gustăm cafeaua, astfel încât să putem oferi tot ce este mai bun tuturor celor care se bucură de ea după noi.

 

 

LOVE COFFEE, LOVE NATURE

Puteți găsi toate bunătatea naturii în cafeaua noastră. Crearea de amestecuri unice înseamnă cufundarea-vă în elemente naturale, încapsulare esența de arome și arome, un echilibru de gust și de a oferi ceva pentru toată lumea să se bucure, ca voi continua neobosit exercitarea de perfecțiune, așa cum am făcut în fiecare zi din 1927

valorivalori
sostenibilitasostenibilita

 

 

SUSTENABILITATE

Toate plantele de cafea prosperă în habitatele lor naturale, care trebuie păstrate. Acest lucru este în prim-planul minții noastre atunci când alegem să lucrăm în armonie cu tradițiile localnicilor din țările de origine ale cafelei noastre. Gânduri similare se află în spatele deciziilor noastre de a utiliza materiale complet biodegradabile pentru capsule compostabile sau cupe de hârtie și ambalaje, în timp ce încercăm să lucrăm spre un viitor 100% durabil.

 

 

INDUSTRIA ARTIZANALĂ

90 de ani în industrie, 6000 de tone de cafea în fiecare an, 20 de țări de origine și produsele vândute în 50 de țări diferite: această mică selecție de numere însumează bogăție de cunoștințe și experiență pe care cu mândrie, cu fermitate trece de la o generație la următoarea, astfel încât să putem continua să funcționeze într-un domeniu care ne place, cu migală cultivarea noastre prețioase creații și să ne mândrim cu un loc de muncă bine facut.

numerinumeri
Updating…
  • Niciun produs în coș.